Re: [eclipse-clp-users] Error in the code of my Problem

From: Kish Shen <kisshen_at_...5...>
Date: Wed, 07 Apr 2010 01:42:36 +0100
Meriem Djefel wrote:
> Thanks for your answer.
> 
> My program goal is to  find the different possibles configuration of an
> aircraft (just some components)
> I had correct the problem with the domain of moteurs but I still have
> the same error,

Are you certain you get the same error? In the code you sent me, there 
are two missing domain values in moteurs, and with the adding of the 
missing value I mentioned last time, you get the error for the other 
domain value, and when this is corrected, your program produced an 
answer without error.

Another point -- you are using the moteurs domain only with &=/2 
constraint, for setting a variable to a domain value. I am not sure why 
you are using constraints for this -- if you are only assigning values 
to variables, I don't see any advantages in using constraints to do this.

Cheers,

Kish

-- 
This e-mail may contain confidential and privileged material for the
sole use of the intended recipient. Any review, use, distribution or
disclosure by others is strictly prohibited. If you are not the intended
recipient (or authorized to receive for the recipient), please contact
the sender by reply e-mail and delete all copies of this message.
Cisco Systems Limited (Company Number: 02558939), is registered in
England and Wales with its registered office at 1 Callaghan Square,
Cardiff, South Glamorgan CF10 5BT.
Received on Wed Apr 07 2010 - 00:42:44 CEST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Mon Jul 09 2018 - 02:05:29 CEST