[eclipse-clp-users] Problem with session_sql_prepare_query

From: Edgaonkar, Shrirang <Shrirang.Edgaonkar_at_...390...>
Date: Wed, 21 Oct 2015 05:09:01 +0000
Dear clp users,



  I have been using session_sql_query for the database interface all this while without any issues. But now I wish to use session_sql_prepare_query instead. Following code makes TkEclipse to crash. For security reasons, I have changed the details but following is a basic implementation of the API.



:-lib(dbi).

solve(Result_db001):-

% Connect to DB  user/password
session_start("rsuser1"@"sim-blahblah<mailto:"rsuser1"@"sim-blahblah>", "blahblah", [dbname:"blahblah"], Session),

% SQL
SQL = "SELECT * FROM DummyTableName WHERE  goodsname = ? ",

% Template
DummyTableName = dummyTableName("AA", "AA", 10, "AA", 10, 10, "AA", "AA", 10),

INPUT = input("laptop"),

writeln(INPUT),

% Execute SQL
session_sql_prepare_query(Session, INPUT, DummyTableName, SQL, Cursor),

% Get Results
cursor_all_tuples(Cursor, Result_db001),

% Close Cursor
cursor_close(Cursor).





I am using the version as mentioned in the attachement.





Regards,

Shrirang Edgaonkar





______________________________________________________________________
Disclaimer: This email and any attachments are sent in strictest confidence
for the sole use of the addressee and may contain legally privileged,
confidential, and proprietary data. If you are not the intended recipient,
please advise the sender by replying promptly to this email and then delete
and destroy this email and any attachments without any further use, copying
or forwarding.


Received on Wed Oct 21 2015 - 05:29:23 CEST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Mon Jul 09 2018 - 02:05:30 CEST