Re: [eclipse-clp-users] Java-embedding problem with v6.1 (dev build 85) on Win7 64

From: Kish Shen <kisshen_at_...5...>
Date: Thu, 22 Sep 2011 17:04:11 +0100
On 22/09/2011 08:52, -dp- wrote:

> Previously, I had tried attaching src to my IDE to see if I could figure out
> the problem, but the IDE couldn't show the values of variables when I
> "stepped into" eclipse.jar. After the UAC idea failed, I realized I had to
> create a Java project from src. That revealed what appears to be a bug in
> EclipseEngineOptions.setEclipseDir()...somehow, when commandline
> arg -Declipse.directory="C:\Program Files\ECLiPSe 6.1\" is read-in via
> System.getProperties() [line 113], and then processed [lines 153 and 295],
> the final double-quote char is left on the end:
>
>     "C:\\Program Files\\ECLiPSe 6.1""
>

The problem is with your command line argument -- the \" in  ...ECLiPSe 
6.1\" seems to be interpreted as a quoted ", i.e. that it is part of the 
string, and not as a syntax for terminating  the string.

Since this eclipse.directory expects a path to a directory, you probably 
don't need the last \ anyway, so I suggest you should just try it 
without the last \.

I don't think I will ever understand why executing Java programs is so 
complicated...

Cheers,

Kish

-- 
This e-mail may contain confidential and privileged material for the
sole use of the intended recipient. Any review, use, distribution or
disclosure by others is strictly prohibited. If you are not the intended
recipient (or authorized to receive for the recipient), please contact
the sender by reply e-mail and delete all copies of this message.
Cisco Systems Limited (Company Number: 02558939), is registered in
England and Wales with its registered office at 1 Callaghan Square,
Cardiff, South Glamorgan CF10 5BT.
Received on Thu Sep 22 2011 - 16:04:24 CEST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Mon Jul 09 2018 - 02:05:29 CEST