[eclipse-clp-users] Bug in ECLiPSe-6

From: Stephan Schiffel <stephan.schiffel_at_inf.tu-dresden.de>
Date: Fri, 6 Feb 2009 10:56:13 +0100
Hi all,

I think I found a bug in ECLiPSe (6.0 #69):

%%% file: eclipse6_bug.pl
:- local store(options).
set_option(Name, Value) :-
	true,
	store_set(options, Name, Value).
%%%%

Compiling above file fails with the following output:

[eclipse 1]: ["eclipse6_bug"].
source_processor.eco loaded in 0.00 seconds
hash.eco   loaded in 0.00 seconds
compiler_common.eco loaded in 0.01 seconds
compiler_normalise.eco loaded in 0.01 seconds
compiler_map.eco loaded in 0.00 seconds
compiler_analysis.eco loaded in 0.00 seconds
compiler_peephole.eco loaded in 0.01 seconds
compiler_codegen.eco loaded in 0.02 seconds
compiler_varclass.eco loaded in 0.00 seconds
compiler_indexing.eco loaded in 0.01 seconds
compiler_regassign.eco loaded in 0.01 seconds
asm.eco    loaded in 0.01 seconds
module_options.eco loaded in 0.01 seconds
ecl_compiler.eco loaded in 0.10 seconds
Check failed: 0 == 0, nonvar(_76001)
Aborting execution ...
Abort

The code works as expected if "true" in the first line of set_option/2 is 
removed or replaced by anything else.

Regards,
Stephan
-- 
                              Stephan Schiffel
                       Technische Universit├Ąt Dresden,
                 Fakult├Ąt Informatik, 01062 Dresden, Germany
           Tel: [49] (351) 463-39243    Fax: [49] (351) 463-37924
                  Email: stephan.schiffel_at_inf.tu-dresden.de
Received on Fri Feb 06 2009 - 10:22:22 CET

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Thu Feb 02 2012 - 02:31:58 CET