Re: [eclipse-users] debugdemo.ecl on macosx

From: Kish Shen <kish.shen_at_...2...>
Date: Fri, 26 Jan 2007 23:12:05 +0000
On Friday 26 January 2007 22:43, Philippe de Rochambeau wrote:
> Hello,
> 
> when I run tkeclipse in X Windows on Macos 10.4.8, I get the  
> following error messages
> 
> RCNE SendEventToEventTarget (mous Moved
> ) failed, -50
> RCNE SendEventToEventTarget (mous Moved               ) failed, -50
> RCNE SendEventToEventTarget (mous Moved               ) failed, -50
> RCNE SendEventToEventTarget (mous Moved               ) failed, -50
> 
> Furthermore, when I compile the debugdemo.ecl and execute the colour  
> query, the application freezes after a few seconds.
> 
> Are these known issues?
> 
> Best regards,
> 
> Philippe
> 
>
Hi Philippe,

Are you running on a PPC Mac, or an Intel Mac? The MacOS X binaries is really designed to run 
on the PPC Mac only.

Secondly, when you say error messages, do you mean that xtkeclipse fails to run, or just that you
get these messages -- I have seen this sort of messages under X sometimes (on Linux), and
it is not clear why they occur, but they don't seem to otherwise affect the running of tkeclipse.

I am not quite clear how you are running debugdemo.ecl. Can you give more details?
Some questions:
1. Did you run it from the tty eclipse, tkeclipse, or xtkeclipse?
2. What do you mean by freeze exactly? Are you running it by following the instructions in the
ECLiPSe tutorial chapter on debugging? When you compile the program, you get a window 
displaying the map, but nothing will happen on that window until you start running the 
query colour/0.

Cheers,

Kish
Received on Fri Jan 26 2007 - 23:10:33 CET

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Mon Jul 09 2018 - 02:05:29 CEST